ÓRIÁSI VÁLTOZÁS 4 HÉT ALATT

ÓRIÁSI VÁLTOZÁS 4 HÉT ALATT

Nézzétek milyen sokat változott a 4 hét leforgása alatt ez a kedves, 45 éves OGX-et fogyasztó hölgyvendégünk.

Gyönyörű bőr és kötőszövet! 🙂

A ganoderma gomba sejtregenerál, adaptogén, helyre állítja a szervezet egyensúlyát. Miről is beszélek?

Az adaptogén növények is, mint a legtöbb gyógynövény viszonylag lassan és finoman hatnak. Gyakran 3-4 héten át kell fogyasztanunk, hogy jótékony hatásuk érezhető legyen. 300 gyógynövényből csupán 1 rendelkezik ezzel a jótékony hatással, a tradicionális kínai gyógyászat pedig jól ismeri ezeket a növényeket. A tudománynak a mai napig nem sikerült ilyen kifinomult készítményt előállítani.

Az adaptogén növények tökéletesen alkalmazkodnak, adaptálódnak, azaz akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott szituációban szükségünk van rájuk. Az adaptogén, intelligens gyógynövény csak abban az esetben hat, ha szükséges. Egy adaptogén vérnyomás csökkentő növény csökkenti a vérnyomását azoknál, akiknek magas, viszont semmilyen hatást nem fejt ki azoknál, akiknek normális.

“Adaptogén elnevezéssel azokat a gyógynövényeket illetjük, melyek növelik a szervezet ellenálló képességét a stresszel, fizikai sérülésekkel, aggodalmakkal és kimerültséggel szemben. Egyes helyeken fiatalító, energizáló gyógynövényeknek is nevezik őket. Mivel folyamatosan fogyaszthatjuk, egy adaptogén nem lehet mérgező. Egy adaptogén olyan pontosan körül nem írható hatást vált ki az emberi testben, mely által megnő a szervezetünk ellenálló képessége számos behatással szemben. Ezek lehetnek fizikai, kémiai és biológiai behatások. Egy adaptogénnek kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira, függetlenül attól, hogy ez a funkció milyen irányban mozdult el korábban.” – (forrás: Wikipédia)

A PECSÉTVIASZGOMBA EGYIKE A LEGKIVÁLÓBB ADAPTOGÉN NÖVÉNYNEK.

Egyszerre támogatja a szervezet védekezőképességét és az idegrendszert.
Természetgyógyászok allergiában, magas vérnyomásban, vírusfertőzésben és bronchitiszben is alkalmazzák. A pecsétviaszgomba adaptogén hatása kiterjed a méregtelenítésre, hangulatra, étvágyra, életerőre és a mentális éberségre.

pecsétviaszgomba – Ganoderma lucidum –, más néven reishi vagy ling zhi keserű íze miatt nyersen nem fogyasztható (ezért szárítva és porrá őrölve forgalmazzuk), főzete számos betegség gyógyítására, illetve megelőzésére alkalmas. Erős antioxidánsként hatékony segítség a rák és az autoimmun zavarok gyógyítására, míg vér- és májtisztító hatásának köszönhetően kiváló méregtelenítő. Adaptogén tulajdonsággal is bír, ami azt jelenti, hogy a pecsétviaszgomba megfelelő szinten tartja az immunrendszer működését. Nem csoda, hogy az USA-ban a legnépszerűbb gyógygombaként, míg a Távol-keleten igazi életelixírént tartják számon. (Forrás)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük