Testkezelések

Az Access Consciousness® testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez és segít abban, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Ezek olyan természetes energiák, amiként a testek eredetileg léteznek, és amelyekhez hozzáférésünk van bárhonnan az univerzumból.

Az energiák segítenek a testnek, hogy az eredeti működéséhez visszatérjen, minek következtében hozzájárulnak ahhoz, hogy meggyógyítsa a károsodásokat, sérüléseket, amelyeket eddig fenntartott.

Amikor más és más energiákat kérünk meg, hogy fussanak a test különféle pontjain, más és más eredményt kapunk. Ilyen formán minden testi panasz esetében úgy összpontosíthatjuk az energiákat, hogy a lehető legeredményesebb legyen. Például ha rosszul érzed magad, futtathatsz egy olyan testkezelést, amely az immunrendszerre hat (MTVSS). Ha rossz a szemed, lehet látás helyreállítást kérni. Ezzel nem csak a szemed látása javulhat, hanem a látásmódodat is változtatja, könnyedebbé és érthetőbbé válnak kérdéses dolgok az életben.

Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel. Ők már több, mint 60 energiát fedeztek fel, melyek képesek a teestekben változásokat létrehozni, átalakítani. Ezek a folyamatok feloldjáka a berögződéseket, berögzüléseket lehetővé téve a test számára a megkönnyebbülést, változást.

Milyen érzés ez? Mindenki másképp tapasztalja meg. Néhányan melegséget, vagy bizsergést éreznek, vagy nyugalmat és könnyedséget a testükben, de van olyan, aki alig érez valamit. A jó hír, hogy nem kell érezned semmit. Akkor is működik.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb érzést, kapcsolatot megélni a testeddel? Te és a tested csodálatos összhangban lehetne a világgal, ha éber lennél arra, mi az, amit üzen a tested.

Míg az Access Bars kezelés egy átfogó jellegű, összetett, sok életterületet kezel egyszerre, addig  a testkezelések egy-egy problémára, életterületre mélyebben koncentrálnak.

Dr. Dain Heer, az Access egyik alapítója elmeséli, hogy miért is jó a Bars kezelés.

Többnyelvű felirat van hozzá: kattints a Youtube feliratra, alul a kis fogaskeréken beállítható a nyelv.

Access Bars

Curabitur aliquet quam non nulla sit nisl tempus convallis quis.

Facelift

Energetikai ránctalanítás arcnak, testnek, léleknek. 

Látás helyreállítás

Nem csak a látásodat, hanem szemléleteden is segít változtatni.

MTVSS

Immunrendszer erősítése, test öngyógytása van előtérben. 

Eldorado Legendája

Minden arannyá válik körülötted az elrejtett belső erőddel.

Anafilaxiás sokk

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kezelés.

Szeretnéd megtanulni az Access Bars kezelést?

Az 1 napos képzés során megtanulod a fejen található 32 pont/sáv lefogását, 2 kezelést kapsz és 2 kezelést adsz, és számos eszközt mutatok, amelyek segítenek abban, hogy azt a jövőt teremtsd, amire vágysz.

FIGYELEM!!!

Access Consciousness® eszközei (Bars, Facelift, testkezelések) nem diagnosztizál, gyógyít, vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
  • epilepsziás,
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
  • bipoláris személyiségzavarú,
  • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

Pihe-Nő Szalon

1035 Budapest, Velence utca 1-3.