Access Bars®

Tanfolyam

Az Access Bars® egy gyengéd érintéssel járó módszer, amely során elengedheted a korlátozásaid és relaxálhatsz. Ez a kíméletes technika feloldja a testünkben elraktározott fizikai és mentális feszültséget, blokkokat, és KÖNNYEDSÉGET hoz az életünkbe. Stresszlevezetésnek kitűnően alkalmas a mai rohanó világunkban.

1 napos élő workshop, amely után lehetőséged lesz újra az erődbe állni.

Mi is történik a tanfolyamon?

Az alapoktól indulva:

A fejünkön 32 pont található, melyek gyengéd érintésével el tudjuk engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket, amelyeket életünkben fontosnak tartottunk és eltároltunk.

A „bárok” futtatása egy gyengéd, nyugtató folyamat, mely során könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani vagy épp ráébredni az életünket akadályozó területekre, amennyiben készen állunk a változásra. Feloldja a testünkben elraktározott fizikai és mentális feszültséget, blokkokat és könnyedséget hoz életünk minden területére.

Olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden (Ctrl+Alt+Del).

Kimutatták, hogy egy 90 perces Access Bars kezelés jelentősen csökkenti a depresszió és szorongás tüneteit, és pozitív neurológiai hatásai vannak, hasonlóan a meditációhoz.

Ezen az egy napos workshopon elsajátíthatod az Access Bars technikát, és megismerkedhetsz az Access Consciousness néhány egyéb eszközével, amelyeket felhasználhatsz arra, hogy az életed bármely területén nagyobb könnyedséget teremts.

A Bars kezelés jótékony hatásairól ITT még olvashatsz.

A képzésen

 • két kezelést kapsz – és két kezelést ajándékozol;
 • átvesszük az Access Consciousness™ alap eszközeit is;
 • a kézikönyv (magyar nyelvű), amit megkapsz, segíteni fog abban, hogy megtanuld az Access Barst, beleértve a 32 pontot a fejen, a helyes kéztartást és más eszközöket az Access Consciousnesstől;
 • a nap végén egy oklevelet kapsz a képzésről, bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe (számos következő tanfolyamhoz előfeltétel legalább 1 Access Bars tanfolyam elvégzése);
 • a képzésen való részvétel Bars Kezelő végzettséget ad.

A részvételnek előfeltétele nincs!

Bars kezelőként számos lehetőséged nyílik meg:

 • lehetsz családod Bars kezelője,
 • elindíthatsz vállalkozást,
 • ha már van üzleted, ezzel bővítheted az ismereteidet a klienseid nagy örömére,
 • ha 3 Bars tanfolyamot elvégzel (a többi már fél áron van), Bars facilitátor lehetsz, így te is tarthatsz tanfolyamot.

Az Access Bars tanfolyamokat képzett Bars facilitátorok tartják a világ minden táján és ellenőrizheted is egy listában, ahol én is megtalálható vagyok – BF (Bars Facilitátor) jelzéssel: bit.ly/3qX4nlS

 

Képzés ára:

A részvételi díja: 114.000 Ft
Ismétlőknek és 16-18 éves korig: 57.000 Ft
Fizető felnőtt résztvevővel érkező 16 év alatti gyermekek számára a részvétel ingyenes.

Fizetési módok: átutalással, Revoluttal, Barionnal.

Ha szeretnéd kipróbálni a Bars kezelést még tanfolyam előtt, szerdánként a Pihe-Nő Szalonban délután 3-tól este 8-ig megteheted a Bars csere és kipróbálás eseményen.

Tanfolyam időpontok:

 • 2024. július 21. vasárnap,
 • 2024. július 31. szerda,
 • 2024. augusztus 3. szombat.
 • 2024. augusztus 18. vasárnap

Az augusztusi tanfolyamoknál lehetőséged van arra, hogy 2 részletben fizesd ki a tanfolyamot (ha ez a könnyebb számodra). Regisztrációkor az űrlap kitöltésénél válaszd ki az augusztusi tanfolyamot, majd a visszaigazoló emailben kapott információs oldalon a fizetés résznél válaszd az előlegfizetést!

Légy kérdésben: mi kellene ahhoz, hogy részt tudjak venni a tanfolyamon? Kérd a pénzt a tanfolyamra, hogy megérkezzen hozzád, és engedd el. A hogyan már az Univerzum dolga!!! 🙂 Várlak szeretettel!

Ha baráti körrel vagy akár csak ketten barátnők jönnétek megtanulni a Bars kezelést, küldjetek egy emailt a hello@pihe-no.hu email címre. Biztosan találunk megfelelő időpontot!

Várlak szeretettel!

Pihe-Nő Szalon

1035 Budapest, Velence utca 1-3.

info@pihe-no.hu

+36 20 994 1343

Ügyfélszolgálat

+36 20 994 1343

office@pihe-no.hu

A pihe-no.hu weboldal üzemeltetője:

Piller Annamária Viktória egyéni vállalkozó