Bemutatkozás

Bemutatkozás

Piller Viktória vagyok, 40 feletti, de mennyire feletti… 🙂

A Pihe-Nő szépségszalont azzal a céllal alapítottam, hogy legyen egy olyan pihentető, nyugtató hely a nők számára, ahol kicsit kiengedhetnek, megpihenhetnek, szépülhetnek, és leginkább PIHE-NŐ-vé válnak.
Igen, jól sejted, itt a fogyásra gondolok. Miért?

Mert tisztában vagyok azzal, hogy 40 felett mennyivel jobban kezdi el foglalkoztatni a nőket a kinézetük, bőrük, fittségük és jómagam is tudom, hogy már nem olyan könnyű jól karban tartva lenni, mint 20-as, 30-as éveimben.
Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik, így azt gondoltam, ez igazán passzolni fog hozzám. Sajnos a főállásom miatt nem tudtam túl sokáig foglalkozni vele, így egy időre befejeztem.

Azonban SOSEM ADTAM FEL!!!!

Most is ugyanúgy próbálok segíteni a nőknek, amiben csak tudok, Baráth Andi barátnőmmel közösen a munkát felosztva. Ő a csodás budai szalonjában (Andiel Beauty Garden) várja a vendégeket mindenféle csodás kezelésekkel, én pedig igyekszem megosztani a vendégekkel, hogy hogyan nem LUSTULOK el és próbálok meg minden héten edzeni, milyen ételeket eszem, és Andinál melyik kezelésen veszek részt. Adok magamra. Szeretem a rendet kívül és belül is. Az, hogy odafigyelek mit eszem, nem azzal egyenlő, hogy ÉHEZTETEM magam. Isteni finom ételeket eszem, és tudom, mi jó a szervezetemnek.

Például a kávé. 🙂 Nagyon nagy kávémániás vagyok. Amerre járok a világban, mindenhol csak kávézom és kávézom. Csakhogy rá kellett jönnöm egy idő után, hogy ez azért már túlzás, és fájt is a pocakom egy idő után. Felfigyeltem néhány dologra: először arra, hogy a tejet nem bírom, így azt lecseréltem magtejre, majd a kávémat cseréltem le a csodás termékeinkre. Miért? Mert nem akarom tönkretenni a testemet idő előtt, viszont a kávézásról sem szeretnék lemondani. Az egyszerű kávék viszont savasítják a szervezetünket, gyomorégésünk lehet tőle, dehidratál és még sorolhatnám a rossz hatását, persze a jó hatásaitól sem feledkeztem meg, azonban fontosabb az egészségem és inkább lecseréltem a kávémat. Ezzel megváltoztattam az életemet. Egészségesebb vagyok, energikusabb és ez az isteni nedű lúgosítja a szervezetem. Általuk még többet tudunk segíteni abban, hogy vendégeink ne csak szépek és boldogok legyenek, de egészségesek is. 🙂

Organo Gold cég bemutatása:

Cseréld le a kávéd és megváltozik az életed!