Facelift®

Access Consciousness Facelift®

Avagy más néven a híres ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS.

Egy szuper gyengéd és szuper finom energetikai kezelés.

Mi is pontosan ez a Facelift?

Az Access Facelift® Energetikai Testkezelés, amely az arc, a fej és a nyak területére koncentrál. Hozzásegít ahhoz, hogy kisimuljon a tested, megőrizd a fiatalságot és a rugalmasságot, nem csak a bőrödben, hanem az egész életedben.

Ez a különleges módszer nem csak az arc fiatalítására irányul, hanem az egész test és elme megújulására is. Segít, hogy ki gyere azokból a nézőpontokból, hogy hogy is kéne kinézned neked és a testednek annyi idősen, amennyi éppen vagy. Felolvasztja azokat az elképzeléseket és hitrendszereket, amik benne tartanak abban, hogy a testeddel is másold a szüleid, nagyszüleid mintáit.

Az Access Energetikai Facelift egy csodáslatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többszőr végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Ezt a szuper kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, kozmetikákban, wellness központokban és még plasztikai sebészeti rendelőkben is.

Szerintem fontos kiemelni, hogy ez ennél azért sokkal több. Hatással van az immunrendszeredre, szuper a sebek, hegek gyógyításában, az allergiás reakcióknál is többször alkalmaztuk már eredményesen, és a hasi zsírpárnákat is elkezdheti csökkenteni. Légúti nehézségeknél is eredményes és volt, akinek például a térd fájdalmát csökkentette.

Szóval megannyi egyéb hatást is észrevehetsz a kezelések után, amiről lehet, hogy most éppen nem esik szó. Csak nézd meg, ha van kedved, hogy nálad mit változtat!

Hogyan néz ki egy ilyen kezelés?

Dekoltázson, arcon és a fejen történik a kezelés, de kombinálható test-bőrfeszesítéssel is, pl: hason. Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztalhatjuk a folyamatos kezelések során.

Az Access Energetikai Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A kiegyensúlyozás – mely egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz…

Egy átlagos kezelés körülbelül 60 perces szokott lenni.

Csupán annyi a dolgod, hogy egy kényelmes masszázságyon a puha takaró és párna segítségével kényelmesen elhelyezkedsz és csak élvezed az energiákat.

Igen, jól olvastad: energiákat. Ugyanis a kezelés során 29 különböző energia egyszerre fejti ki a hatását. 🙂 Ugye milyen szuper?

Képzeld mennyi változás történik ilyenkor a testedben. És ha azt gondolod, hogy ez csak a testedre hat, és az életedre nem, akkor lehet kicsit még mindig kevesebbnek gondolod, mint ami valójában. De semmi baj, majd megtapasztalod. 🙂

Ára: 30.000 Ft.

Magyar felirat elérhető: kattints a Beállítások (fogaskerék ikon) – Feliratok –  itt válaszd ki a magyar feliratot.

FIGYELEM!!!

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
  • epilepsziás,
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
  • bipoláris személyiségzavarú,
  • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

Pihe-Nő Szalon

1035 Budapest, Velence u. 1-3.

hello@pihe-no.hu

+36 20 994 1343

Ügyfélszolgálat

+36 20 994 1343

office@pihe-no.hu

A pihe-no.hu weboldal üzemeltetője:

Piller Annamária Viktória egyéni vállalkozó