Facelift

Avagy más néven a híres ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS!

És ez most nem csalás és nem ámítás!

Mi is ez a Facelift?

Egy szuper gyengéd és szuper finom energetikai kezelés.

Gondoltad volna, hogy lehetséges botulizmus injekciózása és akupunktúrás tűk szurkálása NÉLKÜL is fiatalabbnak kinézni és még, hogy csak kinézni, de hogy fiatalabbnak is érezni magad?

Akkor most figyelj, mert megtaláltad azt az “eszközt”, azt a kezelést, amivel igen is lehetséges.

Az Access Energetikai Facelift egy csodáslatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többszőr végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Ezt a szuper kezelés világszerte alkalmazzák termál fürdőkben, masszázs szalonokban, kozmetikákban és wellness központokban és még plasztikai sebészeti rendelőkben is.

Szerintem fontos kiemelni, hogy ez ennél azért sokkal több. Hatással van az immunrendszeredre, szuper a sebek, hegek gyógyításában, az allergiás reakcióknál is többször alkalmaztuk már eredményesen, és a hasi zsírpárnákat is elkezdheti csökkenteni. Léguti nehézségeknél is eredményes és volt, akinek például a térd fájdalmát tűntette el.

Szóval megannyi egyéb hatást is észrevehetsz a kezelések után, amiről lehet, hogy most éppen nem esik szó. Csak nézd meg, ha van kedved, hogy nálad mit változtat.

Hogyan is néz ki egy ilyen kezelés?

Egy átlagos kezelés körülbelül 60 perces szokott lenni.

Csupán csak annyi a dolgod, hogy egy kényelmes masszázságyon a puha takaró és párna segítségével kényelmesen elhelyezkedsz és csak élvezed az energiákat. Igen, jól olvastad energiákat, ugyan is a kezelés során 29 különböző energia egyszerre fejti ki a hatását. 🙂 Hát nem szuper?

Képzeld mennyi minden változás történik ilyenkor a testedben. És, ha azt gondolod, hogy ez csak a testedre hat és az életedre nem, akkor lehet kicsit még mindig kevesebbnek gondolod, mint ami valójában. De semmi baj, majd megtapasztalod.

A kis “szeánsz” végeztével úgy érezheted majd magad, mint akit kicseréltek és egy egész éjszakát végig alud és közben valami varázslatos módon minden széppel és jóval fel is töltöttek. Újra kerek lesz a világ és még szép is. 😀

Következő időpont:………………………………………..

Hívj időpontért a +36209941343-as telefonszámon!

Szeretettel várlak!

FIGYELEM!!!

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
  • epilepsziás,
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
  • bipoláris személyiségzavarú,
  • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.