Ganoderma kapszula

Ganoderma kapszula

Ganoderma Lucidum

Fedezze fel az ORGANO™ magas koncentrációjú, természetes Ganoderma lucidum gomba előnyeit. A hihetetlen, „szuper-természetes” gombának is nevezett növény előnyeinek kiaknázása érdekében az ORGANO™ vállalat kizárólag a legjobb minőségű, a Kína Fuxhou régiójában (pontosabban a Wuyi-hegységben) található juharfa rönkökön – zavartalan környezetben – termesztett ganodermát gyűjti be. Az egyszerűbb bevitel érdekében a kínai gyógyászatban már több ezer éve használt gomba hatóanyagát antioxidánsokban és egyéb természetes vegyületekben gazdag zöldségkapszulákba sűrítettük.

*Organikus tanúsítvánnyal rendelkezik Kínában, az USA-ban, Japánban és az EU-ban.

Ajánlott: általános regenerálódásra, megelőzésre, immunerősítésre, gyulladáscsökkentésre, allergiára (napi 3×2 kapszula, langyos vízzel).

90 kapszula/doboz. Ára: 25.900 Ft.

Ganoderma Lucidum Mycelium

A 18 napos Ganoderma lucidum gombából készülő termék méltán híres antioxidáns tulajdonságairól és az immunrendszer működését serkentő poliszacharid-béta-glükánról.

Ajánlott: idegrendszerre (nyugtalanság, álmatlanság, rossz alvás), ízületekre, gyulladásra, allergiára, refluxra (napi 3×2 kapszula, langyos vízzel).

90 kapszula/doboz. Ára: 25.900 Ft.

Ganoderma Spórapor

Szabadalmazott, úttörő technológiánknak köszönhetően páratlan hatásfokkal tudjuk kiaknázni ennek a hihetetlen növénynek a spóráiban rejlő potenciált. Ennek eredményeképpen a spórák a hagyományos Ganoderma lucidum gombánál több természetes vegyületet tartalmaznak (úgymint poliszacharidok, triterpének és szelénium). Kiváló minőségű termék azoknak, akiknek az egészség nem csak a hobbijuk.

*Organikus tanúsítvánnyal rendelkezik Kínában, az USA-ban, Japánban és az EU-ban.

Ajánlott: nagy betegeknek (pl. rákkal küzdőknek) a gyorsabb felépülés érdekében.

90 kapszula/doboz. Ára: 38.900 Ft.

Ajánlott adagolás: napi 3×2 kapszula, langyos vízzel (max. napi 8-10 kapszula).

Figyelmeztetés: Terhes és szoptató nők a termék fogyasztása előtt konzultáljanak háziorvosukkal. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl. Gyermekektől elzárva tartandó.

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó.

Kanadai termék

(Összetevőket ITT tekintheti meg!)

Megrendelés