Kávék

Kávék

FEKETEKÁVÉ

A frissen lefőtt kávé aromájára egyetlen pillanatnál nem kell többet várni az ORGANO™ Gourmet fekete kávéval. Az igazi ínyencek egészen biztosan nagyra értékelik majd a domináns, mégis selymes ízt, aminek a pikantériáját az ízgazdag pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) csak tovább fokozza. Ébressze fel érzékeit és töltse meg napját boldogsággal egy klasszikus csésze kávéval, aminek élénkítő hatásával csak pompás íze veheti fel a versenyt.

30 tasak/doboz, tasakonként 2 kávé készíthető, így egy doboz 60 eszpresszó kávét rejt magában. Ára: 15.900 Ft/doboz (265 Ft/kávé).

TEJESKÁVÉ

Az ORGANO™ Gourmet tejeskávéval egy pillanat alatt elkészítheti ízletes tejeskávéját. Legízletesebb Arabica babjaink és a Ganoderma ötvözete most tejszínnel és cukorral párosul egy könnyed, krémes tejeskávéban, amelyért még csak sorba sem kell állni! Ízletes, gyorsan elkészíthető és kellemesen üdítő — nincs jobb kezdés reggel, mint egy csésze Gourmet tejeskávé.

20 tasak/ doboz, tasakonként 2-3 kávé készíthető (ízléstől függően), így egy doboz 40-60 krémes tejeskávét rejt magában. Ára: 15.900 Ft/doboz (265-398 Ft/kávé).

MOKKAKÁVÉ

Mi sem illik jobban erre a luxus italra, mint az ízletes és a markáns jelző. A minőségi kávénk, valamint a legfinomabb kakaó és híres Ganodermánk egyvelegéből született ORGANO™ Gourmet mokkakávé pont olyan gazdag, kakaótól pezsgő és kávés ízt ad, amit egy igazi mokkától elvár. Vacsora után, vagy akár délutáni találka alkalmával is ideális választás.

15 tasak/doboz, tasakonként 2-3 kávé készíthető, így egy doboz 30-45 mennyei csokoládés kávét takar. Ára: 16.900 Ft/doboz (375-563 Ft/kávé).

SUPREME KÁVÉ

Az Organo™ Gourmet Café Supreme egy erős és zamatos kávé, amellyel bármikor újra feltöltődhet energiával. Enyhe és enyhén édesített krémes kávé, amelyet gyorsan el lehet készíteni. Ginzenget tartalmaz, amit a világ minden táján használnak az íze és egyéb előnyei miatt. Tartalmaz pecsétviaszgombát is, Ázsia kincsét, amit főzéshez, teába és egyéb termékek elkészítéséhez is felhasználnak a Maca gyökérrel együtt, amely egy ókori perui étel, amit az Andokban őshonos népek évszázadok óta termesztenek.

ALAPVETŐ ÖSSZETEVŐK

Kávé – a világ egyik legkedveltebb itala. Az Organo™ enyhe, könnyen elkészíthető instant kávét használ, amely egyszerre könnyű és zamatos, csokoládé és fűszeres háttérillata és krémes, könnyű, édes íze van. Energiával tölt el és kényelmesen magunkkal vihetjük, tökéletes megoldás az útra az instant kávék valamennyi előnyével.

Pecsétviaszgomba – ennek a vörös Reishi gombaként is ismert gombaféleségnek az enyhe íze még finomabbá teszi a kávét és használatának egyéb előnyei is vannak. A pecsétviaszgomba triterpéneket és aminosavakat tartalmaz

A hagyományos ázsiai konyha évezredek óta használja a pecsétviaszgombát. A Ganoderma név annyit jelent, hogy „szellemi erő”, míg a japán Reishi nevet úgy lehetne lefordítani, hogy „a fűszerek királya”.

Ginzeng – Balitól Milánóig mindenhol tesznek ginzenget a kávéba. A ginzeng enyhén fűszeres ízt ad a kávénak. A ginzenget évezredek óta fogyasztják és természetes fito vegyi anyagokat tartalmaz. Több mint 5 ezer éve, Kínában, Mandzsúria hegyei között a panax ginzeng használata fiatalító hatása miatt volt általánosan elterjedt.

Maca – a maca a perui hegyekben nő, szent növényként tisztelik, és évezredek óta nagyra becsülik. Ez az édes, fűszeres gyökér egy ínyencség, amit süteményekbe, créme caramellbe, gyümölcsitalba, sőt akár sörbe is tesznek. Évezredek óta használják, az inkák már több mint 2000 éve is termesztették ezt a növényt.

20 tasak/doboz, tasakonként 2-3 kávé készíthető (ízléstől függően), így egy doboz 40-60 különleges és intenzív kávét tartalmaz. Ára: 19.900 Ft/doboz (332-498 Ft/kávé).

KING KÁVÉ

A prémium minőségű organikus kávé luxus kiadása, tiszta, organikus Ganoderma Lucidum spórával kiegészítve. Csak a legnemesebb kávébabok kerülhettek ebbe az ízletes kávéba, mely tökéletes lendületet ad a mindennapoknak. Gondoljon rá egy kiérdemelt luxusként, és fogyasztása alkalmával mindig élje át ennek örömét.
*NL-BIO-01

  •  Az organikus kávé és a Ganoderma fúziója a királyok ízléséhez igazodik.
  •  A wellness-tudatos mozgalmak tökéletes kávé nagykövete.
  •  Magában foglalja a tanúsítvánnyal rendelkező Ganoderma lucidum összes előnyét.

25 tasak/doboz, tasakonként 2 kávé készíthető, így egy doboz 50 “vörös” királyi kávét rejt magában. Ára: 21.900 Ft/doboz (438 Ft/kávé).

FORRÓ CSOKOLÁDÉ

Fedezze fel hihetetlenül népszerű forró csokoládénk ellenállhatatlan vonzerejét. Gazdag ízvilágát tovább fokozza egyedülálló Ganoderma lucidum. Kellemes, meleg és selymesen lágy íze és állaga boldoggá varázsolja az egész család napját. A gyerekek nagyon imádják és milyen fantasztikus, hogy nem kell külön vitaminokat adni a gyerkőcöknek, így egész biztosan feltöltik magukat ők is.

15 tasak/doboz, tasakonként 2-3 csoki készíthető, így egy doboz 30-45 mennyei forró csokoládét rejt magában. Ára: 16.900 Ft/doboz (375-563 Ft/kávé).

Megrendelés

ESPRESSO KAPSZULÁK

A kapszulák használhatóak a háztartási Nespresso®* kávégépekben. Készíthetünk belőle saját „kávéházi” cappuccino-t, tejeskávét és americano-t. (* A védjegy nem az Organo Gold vagy bármely csatolt vállalkozása tulajdonát képezi.)

Az Organo™ eszpresszó háromféle eszpresszó keveréket kínál, amelyek íze pont olyan erős, amilyennek Ön szereti – nincs szükség drága eszpresszó kávégépre és nem kell elmennie a kávéházba! Használhatja otthon elkészített kávéházi italok alapjaként, vagy intenzív íze miatt igya önmagában erősítőként. (10 kapszula/doboz)

ZERO – Koffeinmentes kávé Robusta kávébabból, pecsétviaszgombával dúsítva. Ez az eszpresszó merész ízzel és egyedi aromával rendelkezik, ami tökéletes választássá teszi azok számára, akik szeretik a kávét, de nem akarnak koffeint fogyasztani.

UNO – A hamisítatlan ízt és pompás aromát kínáló, 100%-ban arabikacserjék terméséből készült főzetet azoknak hoztuk létre, akik a bársonyos, tiszta és kifinomult kávékat kedvelik. A legnagyobb ínyencekre is serkentően ható Uno semmit sem bíz a véletlenre.

DUE – Az egyensúly és a vonzerő találkozik ebben az egyedi keverékben, amely alkotóelemei legjobb vonásaival hódítja meg ízlelőbimbóinkat. Az arabika és robuszta kávébabok házasításával nyert Due a klasszikus ízvilágot egyesíti a magával ragadó aromával, hogy a testet, lelket és szellemet egyaránt új élettel töltse meg.

TRE – Erős, intenzív és karakteres. Merész, olasz stílusú eszpresszó, amely azoknak készült, akik tudják, mit akarnak, és nem félnek azt megszerezni. A Tre minden cseppjében az erőteljes ízt ötvözi a kaland ígéretével, és megeshet, hogy egy kávézás alkalmával nem elégszik meg belőle egy csészével.

Ára: 3990 Ft/doboz, mely 10 kapszulát tartalmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=zR_5rPAkG_s

( Összetevőket ITT tekintheti meg!)

CSODÁS AJÁNDÉK EGY CSÉSZE EGÉSZSÉG EXKLUZÍV CSOMAGOLÁSBAN!

ÉBRESSZE FEL ÉRZÉKEIT ÉS TÖLTSE MEG NAPJÁT BOLDOGSÁGGAL EGY KLASSZIKUS CSÉSZE KÁVÉVAL, AMINEK ÉLÉNKÍTŐ HATÁSÁVAL CSAK POMPÁS ÍZE VEHETI FEL A VERSENYT.

Megrendelés