beU Méhméreg maszk 50 g

beU Méhméreg maszk 50 g

29 500 Ft

Méhméreg anti-aging maszk elősegíti a kollagén és az elasztin képződését és ezzel feszesebb, fiatalosabb bőrt eredményez. Segít továbbá csökkenteni a kezdődő ráncok kialakulását.

Leírás

Az Organo beU termékcsaládjának Méhméreg anti-aging maszkja egy hatékony maszk kezelés, ami elősegíti a kollagén és az elasztin képződését és ezzel feszesebb, fiatalosabb bőrt eredményez. Segít továbbá csökkenteni a kezdődő ráncok kialakulását.

A méhméreg enzimek, peptidek és aminosavak hatásos egyvelegét tartalmazza, amik a bőr minden szintjén működve elősegítik a sejtek természetes regenerálódását és serkentik a kollagéntermelést.

Ez a maszk körültekintően begyűjtött méhmérget tartalmaz, amelyek serkentik a kollagén- és az elasztintermelést (a begyűjtést követően a méheket sértetlenül visszajuttattuk kaptáraikba). A kollagén teltebbé teszi, míg az elasztin fiatalosabbá és feszesebbé varázsolja a bőrt.

A durva ránctalanító kezelések természetes alternatívája. A Méhméreg maszk stimulálja a kollagén- és elasztin termelést a bőrében, amivel minimalizálja a finom és erősebb ráncok kialakulását. Megszépíti a bőrt és javítja az állagát a kiemelkedő ránctalanító összetevőinek köszönhetően.

A méhcsípésre allergiás személyek nem használhatják!

Alapvető összetevői: méhméreg, organikus manuka méz, jojobaolaj, shea vaj, olívate, fekete áfonya, cukornád, E- és B-vitamin, és természetesen mandarin- és rózsageránium-olajak.

Tudta? A méhmérget olyan sztárok és modern nők alkalmazzák, akik ermészetes és tűmentes alternatívákat keresnek a fiatalos, feszes bőr elérésére. Ahogy a bőr öregszik, a kollagénértéke csökken és ez ráncokhoz vezet. A méhméreg megtéveszti a bőrt és elhiteti vele, hogy valami finoman megszúrta anélkül, hogy fájdalmat okozott volna (néhányan érezhetnek bizsergést, de a legtöbb esetben nem fordul elő). A méhméreg legfontosabb alkotórésze a melittin: az a protein, ami az egészséges vérkeringést biztosítja a bőr belső rétegeiben, ahol az elasztin- és a kollagéntermelés folyamata zajlik.

A méhmérget úgy csapoljuk le, hogy közben nem teszünk kárt a méhekben. A méhméreg kinyeréséhez egy üveglapot teszünk a kaptár minden rekeszébe. Egy kis elektromos áram bevezetése arra bátorítja a méheket, hogy szúrják meg a felületét. A méreg begyűjtése után az üveglapot eltávolítjuk és a méheket békén hagyjuk az otthonukban. Boldog méhek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük