beU szépségápoló szett

beU szépségápoló szett

Akció!

99 000 Ft

A bőr visszatükrözi, hogy mennyit törődünk az egészségünkkel és ennek megértése az első lépés afelé, hogy megadjuk neki az egészségünk és fiatalságunk megőrzéséhez szükséges törődést.

A beU termékek gyártása során szigorúan a legjobb minőségű összetevőket használjuk fel, hogy bőre egészségesebb és szebb legyen. Minden egyes csábító illatot számos kedvező hatású illóolajokkal fejlesztünk ki, amivel nem csak a bőrére, de ez érzékeire is kellemes hatást fejtünk ki.

A hidratáló antioxidánsokkal és természetes növényi tartalmával minden termékünk kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik és úgy fejlesztettük ki, hogy megóvja a bőrt a természeti elemektől. A beU termékek a bőre és a bolygó egészségének megőrzése érdekében nem tartalmaznak parabént, petrolkémiai anyagokat vagy más, káros kémiai anyagokat.

Leírás

Az ORGANO beU termékei megszépítik és hidratálják a bőrt, valamint segítenek javítani annak állagán. Csökkenti a ráncosodást és ezzel feltár egy ragyogóbb, kortalan, fiatalos bőrt. Arra lett tervezve, hogy együttműködjön a bőr természetes elasztin-termelésével annak felfrissítésével, hogy jobban nézzünk ki és ezáltal jobban érezzük magunkat.

A bőr visszatükrözi, hogy mennyit törődünk az egészségünkkel és ennek megértése az első lépés afelé, hogy megadjuk neki az egészségünk és fiatalságunk megőrzéséhez szükséges törődést.

A beU termékek gyártása során szigorúan a legjobb minőségű összetevőket használták fel, hogy bőrünk egészségesebb és szebb legyen. Minden egyes csábító illatot számos kedvező hatású illóolajjal fejlesztették ki, amivel nem csak a bőrünkre, de ez érzékeinkre is kellemes hatást fejt ki.

A hidratáló antioxidánsokkal és természetes növényi tartalmával minden termék kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik és úgy fejlesztették ki, hogy megóvja a bőrt a természeti elemektől. A beU termékek (bőrünk és a bolygó egészségének megőrzése érdekében) nem tartalmaznak parabént, petrolkémiai anyagokat vagy más, káros kémiai anyagokat.

A szett tartalma:

  • 100 ml Manuka tisztítókrém,
  • 30 ml Jojoba Anti-aging szérum,
  • 50 g Méhméreg Anti-aging maszk,
  • 50 g Retinol Anti-aging hidratálókrém.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük