Ganoderma Lucidum kapszula

Ganoderma Lucidum kapszula

25 900 Ft

Lucidum kapszula általános regenerálódásra, megelőzésre, immunerősítésre, gyulladáscsökkentésre, allergiára.

Elfogyott

Leírás

A Ganoderma lucidum (Reishi, Pecsétviaszgomba) a legismertebb, a legkedveltebb, s talán legsokrétűbb gyógygomba. A ganoderma kínai neve: Lingzhi, azaz “spirituális potencia”, míg japán neve: Reishi, ami valahogy így fordítható: “ a gyógynövények királya”.

Fedezze fel az ORGANO™ magas koncentrációjú, természetes Ganoderma lucidum gomba előnyeit. A hihetetlen, „szuper-természetes” gombának is nevezett növény előnyeinek kiaknázása érdekében az ORGANO™ vállalat kizárólag a legjobb minőségű, a Kína Fuxhou régiójában (pontosabban a Wuyi-hegységben) található juharfa rönkökön – zavartalan környezetben – termesztett ganodermát gyűjti be. Az egyszerűbb bevitel érdekében a kínai gyógyászatban már több ezer éve használt gomba hatóanyagát antioxidánsokban és egyéb természetes vegyületekben gazdag zöldségkapszulákba sűrítettük.

*Organikus tanúsítvánnyal rendelkezik Kínában, az USA-ban, Japánban és az EU-ban.

Ajánlott: általános regenerálódásra, megelőzésre, immunerősítésre, gyulladáscsökkentésre, allergiára (napi 3×2 kapszula, langyos vízzel). 90 kapszula/doboz.

100% BIOTERMÉK: az ORGANO  Fujian Xianzhilou Biological Scieencce and Tecchnolgy vállalat egyetlen exkluzív partnere, amely a világon egyedülálló módon 100%-ban tanúsított biominőségű pecsétviaszgombát termeszt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük