OGX Fenix vaníliás shake

OGX Fenix vaníliás shake

35 900 Ft

Az OGX FENIX™ vaníliás ízű étkezést helyettesítő shake az édességeket imádóknak.

Leírás

Az OGX FENIX™ vaníliás ízű shake egyedülálló a világon, hiszen nem étkezéspótló, hanem étkezést helyettesítő shake. 1-2 étkezés helyettesítésével segíti az izmok fejlődését, megtartását, valamint a súly megtartásában vagy fogyásban, mindezt egészségesen. A benne található vitaminok és ásványi anyagok segítenek feltölteni a szervezetet energiával, regenerálja a szöveteket és a ganodermának köszönhetően helyreállítja a szervezet egészséges működését.

Az OGX FENIX™ egy egyedi tejsavófehérje keverék, amely a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és rostok mellett egy egyedülálló pecsétviaszgombát is tartalmaz, és így együttesen alkot ízletes étkezéspótló turmixot, amely segít testtömegének kezelésében.

A korlátozott energiatartalmú étrend egy-két étkezésének OGX FENIX™ étkezéspótló turmixszal való mindennapi helyettesítésével elősegítheti a testtömeg csökkenést, valamint stabilizálását fogyás után. Jelen termék nem használható egyedüli tápanyagforrásként, fogyasztása mellett javasoljuk napi legalább egy-két kiegyensúlyozott étkezés beiktatását. Továbbá fontos a megfelelő napi folyadékbevitel. Változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életstílus részeként használandó.

ALAPVETŐ ÖSSZETEVŐK
  • Tejsavófehérje: hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához. A magas fehérjetartalom segít az éhségérzet megfékezésében.
  • Létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok
  • Pecsétviaszgomba őrlemény: a rendkívül hatékony pecsétviaszgombával jelentős változást érhet el.

Keverjen el 1 kanál (31 g) terméket 250-300 ml csökkentett zsírtartalmú tejben vagy vízben. Lehet ízesíteni gyümölcsökkel is, de ezt leginkább reggeliként ajánljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük