Látás helyreállítás

Mi is ez és hogyan működik?

Az Access Consciousness® népszerű kezelései közé tartozik a látás helyreállítás kezelés, amelyet ahogyan a neve is mutatja a látás élesebbé tétele céljából futtatunk és nem csak a fizikai látás javítására.

Ha van olyan dolog az életedben, amit nem akarsz meglátni pedig ott van a szemed előtt, akkor segítséget kaphatsz általa ebben is.

Hangsúlyozottan javasolt a látás lelki traumáinak feloldására, minden olyan látással, és a szemekkel kapcsolatos gond megoldására, ahol hajlandó vagy megengedni magadnak a változást.

A kezelések eredményeként az életünk vakfoltjaira is nagyobb rálátást kaphatunk.

Mi az a dolog, amivel kapcsolatosan nem választod a tisztánlátást?

Mi az, amivel nem vagy hajlandó szembenézni, amire képtelen vagy őszintén ránézni, mert azt gondolod, ha nem látod azzal semmissé tetted. Mi az, amit nem vagy hajlandó észrevenni, amit ha hajlandó lennél, mindent megváltoztatna. A szemed alkalmazkodva hozzád leszűkíti a látóteredet, hogy ne is lásd meg soha amit nem szeretnél.

Vannak dolgok, amelyeket jobbnak tűnik nem meglátni, ezzel a tudatalattink arra utasítja a szemet, hogy ködösen lássa meg a körülöttünk lévő világot vagy bizonyos dolgokra legyen vak. A szemünk a lélek tükre és egyben kitekintés a világra. Kifelé tekint, befelé információkat raktároz. A szemünk segítségével gyűjtjük be a világról szerzett információk jelentős részét.

segítségével törölhetőek a kellemetlen élményekhez kötődő érzelmi emlékek és akár a jelenben meglévő nehézségek is oldódhatnak, amelyekre talán nem vagy hajlandó ránézni, mert túl nehéz lenne. Az oldás sejtszinten történik.

Ez varázslatos kezelés energiával dolgozik, ami jelentősen kellemesebb a szikénél. Mi kell hozzá, hogy hajlandóak legyünk kinyitni a szemünket és ránézni, ami működik nekünk?  Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?

A kezelés energiái testi, lelki szinten egyaránt változásokat generálnak.

A kezelés ára: 20.000 Ft/60 perc.

További „mellékhatások”:

— megfázással, gyulladással kapcsolatos arc- és homloküreg, valamint fülproblémák enyhülése,

— szemüveget, kontaktlencsét viselőknek is előnyös, ha a szem könnyezik, viszket, fáradékony,

— allergia, fényérzékenység, migrén esetén is segítség lehet.

Hogyan is történik a kezelés?

A kedves vendég masszázságyon fekszik, kényelmesen, ellazult állapotban, a kezelő pedig a szemeire helyezi a kezét. Közben számos energia fut, amelyek nem csupán a szemeken futnak, hanem az arcüregen is. Kezelés közben melegséget, bizsergést érezhetsz. Az egy órás kezelés hatására feloldódnak a szemet ért traumák, kellemetlen élmények.

Mi az a csodás változás, könnyedség, amit teremthet neked ez a kezelés?

FIGYELEM!!!

Access Consciousness® eszközei (Bars, Facelift, testkezelések) nem diagnosztizál, gyógyít, vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
  • epilepsziás,
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
  • bipoláris személyiségzavarú,
  • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

Pihe-Nő Szalon

1035 Budapest, Velence utca 1-3.

hello@pihe-no.hu

+36 20 994 1343