Testkezelések

Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.

Az energiák segítenek a testnek, hogy az eredeti működéséhez visszatérjen, minek következtében hozzájárulnak ahhoz, hogy hogy meggyógyítsa a károsodásokat, sérüléseket, amelyeket eddig fenntartott.

Amikor más és más energiákat kérünk meg, hogy fussanak a test különféle pontjain, más és más eredményt kapunk. Ilyen formán minden testi panasz esetében úgy összpontosíthatjuk az energiákat, hogy a lehető legeredményesebb legyen. Például ha rosszul érzed magad, futtathatsz egy olyan testkezelést, amely az immunrendszerre hat (MTVSS). Ha rossz a szemed, lehet látáshelyreállítást kérni. Ezzel nem csak a szemed látása javulhat, hanem a látásmódodat is változtatja, könnyedebbé és érthetőbbé válnak kérdéses dolgok az életben.

Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel. Ők már több, mint 60 energiát felfedezett, ami képes arra, hogy a testben változást/átalakulást idézzen elő. Mindegyik átalakító energia testfolyamatok formájában fut a testen, és feloldva a berögzítéseket – lehetővé teszi a test számára a megkönnyebbülést, változást.

Milyen érzés ez? Mindenki másképp tapasztalja meg. Néhányan melegséget, vagy bizsergést éreznek, vagy nyugalmat és könnyedséget a testükben, de van olyan, aki alig érez valamit. A jó hír, hogy nem kell érezned semmit. Akkor is működik.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb érzést, kapcsolatot megélni a testeddel? Te és a tested csodálatos összhangban lehetne a világgal, ha éber lennél arra, mi az, amit üzen a tested. 

Míg az Access Bars kezelés egy átfogó jellegű, összetett, sok életterületet kezel egyszerre, addig  a testkezelések egy-egy problémára, életterületre mélyebben koncentrálnak.

Amikor testünket-lényünket bírálat, ítélet, bántás éri, ami persze jöhet kívülről is, de néha önmagunkkal szemben is kritikusak vagyunk, ekkor ezek az érzelmi hatások a sejtjeinket elliptikussá teszik. Ha ez az állapot huzamos ideig fennáll, akkor ez akár betegséggé is alakulhat. Tudományosan bizonyított, hogy az Access kezelései ezeket a deformitásokat javítják úgy, hogy visszaállítják a sejtek eredeti állapotát, működését, beindítják a sejt-szervezet öngyógyító folyamatait. A testkezelések során a test különböző pontjait, területeit érintjük. Egyszerű és igen hatékony eljárás. A testkezeléseket a Bars kezelésekbe építjük be vagy önállóan futtatjuk.

Access bars vagy speciális testkezelés?

Első alkalommal javasolt egy bars kezelést csinálni. Ha van olyan életterület, ahol különösen elakadva érzed magad, lehet a testkezelések közül is választanod. Ennek eldöntésében, kiválasztásában segítek neked. Kérdezhetsz emailben, vagy amikor első alkalommal jössz, megbeszéljük mi lenne neked a legjobb.

Nézd meg ezt a videót magyar felirattal! 🙂


 

Testkezelés ára: 18.000 Ft.

Időtartam: 50-60 perc.