Access Bars®

Mi is az Access Bars, és hogyan működik?

Sok anyag érhető el erről az egyszerű fejkezelésről, az Access Bars®-ról. Mégis, aki először látja, nehezen érti meg miről is van szó, hogyan működik, hogyan hat, és egyáltalán miről is szól.

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, múltbéli mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejen lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével.

Az Access Bars kezelés nagyon különleges és hatékony módja annak, hogy az elraktározott hitrendszerek, fix nézőpontok, viselkedésminták kitisztuljanak, elsimuljanak. Ez szükséges a szabad döntéshez és a kiterjedt tudatossághoz, melyek az élet valamennyi területén elhozzák a változásokat, ezáltal a várt sikereket.

A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna, másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

Na jó, de mi történik?

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat. Ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor egy számítógépet újraindítunk. Relaxált állapotba kerülünk, az agyalás lecsitul. Műszerekkel is bemérték már, hogy az agyunk hogyan változik a kezelés közben és mennyire feltölti energiával a testünket.

32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Például pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor történik meg a csoda. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik. Amikor a bárokat futtatjuk (tehát a kezelés során), az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. A bárok futtatása hozzájárul ahhoz, hogy ledöntsd a magad köré épített falakat. Segít, hogy ne a múlt tapasztalásaiból kiindulva keress a megoldást a jelenben. Újra nyitott lehetsz és visszakapod szabad döntésed lehetőségét. Ezáltal megláthatod az új utakat, leomlanak a félelmeid. Újra képes leszel hinni magadban. Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna.

Az Access Bars kezelés időtartama: kb. 60 perc. Ára: 25.000 Ft.

Mit adhat egy Bars kezelés?

— depresszió, fóbiák, szorongás, pánikbetegség oldása;

— jobb alvás, kipihentebb ébredés;

— önkorlátozó hiedelmek oldása, önbizalom növelése;

— mély relaxáció által pozitív hatás migrénre, álmatlanságra;

— csökken a stresszt, amely által tisztább lesz a gondolkodás;

— immunrendszer erősítése;

— hiperaktivitás és figyelemzavar oldása;

— energetikai, érzelmi fizikai és mentális blokkok oldása.

Magyar felirat elérhető: kattints a Beállítások (fogaskerék ikon) – Feliratok –  itt válaszd ki a magyar feliratot.

Gyerekek is kaphatják a kezelést?

Igen, gyerekek is kaphatják. Korukból adódóan számukra a kezelés időtartama rövidebb természetesen, hiszen nekik nincs még annyi berögződésük, hitrendszerük…

Szeretnéd kipróbálni?

Most megteheted!

ACCESS BARS próba- és cserenap a PIHE-NŐ szalonban!

Szeretnéd megtanulni az Access Bars kezelést?

Az 1 napos képzés során megtanulod a fejen található 32 pont/sáv lefogását, 2 kezelést kapsz és 2 kezelést adsz, és számos eszközt mutatok, amelyek segítenek abban, hogy azt a jövőt teremtsd, amire vágysz.

FIGYELEM!!!

Access Consciousness® eszközei (Bars, Facelift, testkezelések) nem diagnosztizál, gyógyít, vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

  • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
  • epilepsziás,
  • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
  • bipoláris személyiségzavarú,
  • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

 

Pihe-Nő Szalon

1035 Budapest, Velence utca 1-3.

hello@pihe-no.hu

+36 20 994 1343

Ügyfélszolgálat

+36 20 994 1343

office@pihe-no.hu

A pihe-no.hu weboldal üzemeltetője:

Piller Annamária Viktória egyéni vállalkozó