Bars

Sok anyag érhető el erről az egyszerű fejkezelésről, az Access Bars®-ról. Mégis, aki először látja, nehezen érti meg miről is van szó, hogyan működik, hogyan hat, és egyáltalán miről is szól.
Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, múltbéli mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével.
Mi is az Access Bars, és hogyan működik?

Az Access Bars kezelés nagyon különleges és hatékony módja annak, hogy az elraktározott hitrendszerek, fix nézőpontok, viselkedésminták kitisztuljanak, elsimuljanak. Ez szükséges a szabad döntéshez és a kiterjedt tudatossághoz, melyek az élet valamennyi területén elhozzák a változásokat, ezáltal a várt sikereket.

A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

Na jó, de mi történik?

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Például pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor történik meg a csoda. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik. Amikor a bárokat futtatjuk (tehát a kezelés során), az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. A bárok futtatása hozzájárul ahhoz, hogy ledöntsd a magad köré épített falakat. Segít, hogy ne a múlt tapasztalásaiból kiindulva keress a megoldást a jelenben. Újra nyitott lehetsz és visszakapod szabad döntésed lehetőségét. Ezáltal megláthatod az új utakat, leomlanak a félelmeid. Újra képes leszel hinni magadban. Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna.

Az Access Bars kezelés időtartama: 50-70 perc.

Mit adhat egy Bars kezelés?

 • Csökkenteni a stresszt, amely által tisztább lesz a gondolkodás.
 • Jobb alvás, kipihentebb ébredés.
 • Önkorlátozó hiedelmek oldása, önbizalom növelése.
 • Mély relaxáció által pozitív hatás migrénre, álmatlanságra.
 • Depresszió, fóbiák, szorongás, pánikbetegség oldása.
 • Hiperaktivitás és figyelemzavar oldása.
 • Immunrendszer erősítése.
 • Energetikai, érzelmi fizikai és mentális blokkok oldása.

Milyen gyakran javasolt kezelést kapni? Ez csakis rajtad múlik. A többség heti egy Bars kezelést tart minimumnak a jó közérzethez és továbbiakat is kérnek, amikor fáradtak, nyűgösek. Bármilyen stresszes helyzet feloldására is érdemes megfontolás tárgyává tenni egy Barst.

Gyerekek is kaphatják a kezelést? Igen, gyerekek is kaphatják. Korukból adódóan számukra a kezelés időtartama rövidebb természetesen, hiszen nekik nincs még annyi berögződésük, hitrendszerük…

Szeretnéd kipróbálni? Most megteheted.

2022. október 5-én 13 és 18 óra között.

Hívj időpontért a +36209941343-as telefonszámon vagy jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/Vv1dtzXGYLCPuXL67

Szeretettel várlak!

FIGYELEM!!!

Access Consciousness® eszközei (Bars, Facelift, testkezelések) nem diagnosztizál, gyógyít, vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.

Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

 • pszichiátriai kezelt (most vagy korábban),
 • epilepsziás,
 • tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése),
 • bipoláris személyiségzavarú,
 • vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén.

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.