Bars

Bars

Sok anyag érhető el erről az egyszerű fejkezelésről, az Access Bars®-ról. Mégis, aki először látja, nehezen érti meg miről is van szó, hogyan működik, hogyan hat, és egyáltalán miről is szól.
Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, múltbéli mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével.
Mi is az Access Bars, és hogyan működik?

Az Access Bars kezelés nagyon különleges és hatékony módja annak, hogy az elraktározott hitrendszerek, fix nézőpontok, viselkedésminták kitisztuljanak, elsimuljanak. Ez szükséges a szabad döntéshez és a kiterjedt tudatossághoz, melyek az élet valamennyi területén elhozzák a változásokat, ezáltal a várt sikereket.

A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

Na jó, de mi történik?

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Például pénz, kontrol, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor történik meg a csoda. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik. Amikor a bárokat futtatjuk (tehát a kezelés során), az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. A bárok futtatása hozzájárul ahhoz, hogy ledöntsd a magad köré épített falakat. Segít, hogy ne a múlt tapasztalásaiból kiindulva keress a megoldást a jelenben. Újra nyitott lehetsz és visszakapod szabad döntésed lehetőségét. Ezáltal megláthatod az új utakat, leomlanak a félelmeid. Újra képes leszel hinni magadban. Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna.

Az Access Bars kezelés időtartama: 50-90 perc.

Milyen gyakran javasolt kezelést kapni? Ez csakis rajtad múlik. A többség heti egy Bars kezelést tart minimumnak a jó közérzethez és továbbiakat is kérnek, amikor fáradtak, nyűgösek. Bármilyen stresszes helyzet feloldására is érdemes megfontolás tárgyává tenni egy Barst.

Gyerekek is kaphatják a kezelést? Igen, gyerekek is kaphatják. Korukból adódóan számukra a kezelés időtartama rövidebb természetesen, hiszen nekik nincs még annyi berögződésük, hitrendszerük…

Szeretnéd kipróbálni? Most megteheted.

……………. dátum

Hívj időpontért a +36209941343-as telefonszámon!

Szeretettel várlak!

Access Consciousness® eszközei (Bars, Facelift) nem diagnosztizál, gyógyít, vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.